KAYSERİ / İNCESU - Kızılören Osman Kulaç İlkokulu

Kızılören Osman Kulaç İlkokulu

Tabaklı Mahallesi Cumhuriyet Cad. Kızılören İncesu/KAYSERİ
Vizyon
Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili,kendine güvenen, toplum içerisinden yaşamasını bilen, kendini ifade edebilen milli ve manevi değerlere sahip çıkan Atatürk´ün gösterdiği Muasır Medeniyete ulaşmak için çabalayan, karşılaştığı problemlere çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için Varız.
Misyon
İstiyoruzki... Okulumuzda öğrenme hayat boyu gerekli olan temel ihtiyaç kabul edilsin ve herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
09:00 - 15.00
Ulaşım
Mahallemize Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir içi otobüsleri hizmet vermekte olup öğretmenlerimiz daha çok herkesin hususi araçları ile sağlanmaktadır. Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Öğretmen servisi yoktur. Kişisel araçlar ile ulaşım yapılmaktadır.
Kızılören Tabaklı Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İncesuya 13 km, Kayseriye 45 km uzaklıktadır. Kızılören mahallemizden Kayseri şehir merkezine bağlantı yolu da bulunup, mesafesi 25 kilometredir. Bağlantı yolumuzdan engebeli yapıda olup ulaşım kış aylarının belirli günlerinde kar ve donma riski taşımaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda öğrencilerimiz arasında sportif etkinlikler düzenlenmekte ayrıca ilçe bazında düzenlenen sportif etkinliklere katılım sağlanmaktadır. Bu bağlamda futbol turnuvaları, masa tenisi yarışmaları gibi birçok etkinlik düzenlenmiştir.
Diğer Hususlar
Okulumuz taşıma merkezli bir okuldur. Öğretmen arkadaşlar sabah dersten 30 dk önce servis karşılayarak nöbet görevlerine başlar ve okul çıkışı bütün servis araçlarına öğrencileri teslim ettikten sonra nöbet görevleri biter. Nöbetçi müdür yardımcımız ise aynı zaman diliminde öğretmenlerimize destek verir.